luni, 12 noiembrie 2018

OOTD: Fusta si pulover


Buna! A trecut ceva timp de cand nu am mai scris pe blog si tare as vrea sa ma intorc la activitatea pe care o aveam candva. Ultima perioada a fost una foarte aglomerata si cea care urmeaza va fi exact la fel. Printre schimbarile pe care le-am facut luna trecuta se afla integrarea sportului in viata mea, iar astazi las loc blogului in agenda mea cu activitati. 

Va intampin cu un articol de tip outfit, iar intre timp pregatesc articolul promis, cel cu privire la ingrijirea parului. 

Vremea care este surprinsa si in poze este preferata mea, este perfecta pentru tinutele care aduc la un loc fustele si puloverele. Un outfit comod si placut vederii, cu produsele la un pret accesibil.
Fiecare item este vechi, 2-3 ani, si va voi lasa link catre categoria de produse de pe site-ul de unde le-am comandat. 

Puloverul se afla printre preferatele mele, este calduros si intr-o nuanta care poate fi integrata in orice tinuta. Daca afara nu este prea cald, pot lua sub el si un maiou, insa in ziua respectiva vremea a fost perfecta. Pulovere superbe puteti gasi aici

Fusta este neagra cu accesorii aurii, este prima data cand o port desi o am de cativa ani. Niciodata nu am stiut cum sa o port, elegant sau nu, si iata ca de data aceasta am reusit sa o port mandra. Fuste in diferite modele puteti gasi aici


Sper ca va place aceasta tinuta si astept parerile voastre. :)


Un comentariu:

Un produs Blogger.