sâmbătă, 21 aprilie 2018

Dex si Doom dictionar

Exista o preocupare din ce in ce mai prezenta in randul tinerilor si nu numai, aceea de a-si completa biblioteca. Daca inainte cartile autorilor romani se aflau pe rafturile acesteia, astazi alegerile sunt mult mai diversificate. In aceasta trecere rapida multe cuvinte sunt preluate din alte limbi, unele devin mai rar folosite, iar altele devin mai greu de explicat.

De aceea din biblioteca noastra nu trebuie sa lipseasca un dex care sa fie mereu pregatit pentru a ne sari in ajutor, pentru a gasi explicatia cuvintelor. Cand vine vorba de pluralul cuvintelor si alte aspecte legate de gramatica, putem apela cu incredere la doom dictionar.

O biblioteca nu poate fi completa fara cele doua dictionare, care fac dovada faptului ca lectura reprezinta atat o pasiune, cat si o parte importanta a culturii noastre. Cu toate ca in anii de generala gramatica a fost o prioritate, anii de liceu pentru multi dintre noi ne-au dus in lumea literaturii. Si cum se spune, expercitiul este mama invataturii! Iar lipsa acestuia ne poate cauza uneori probleme cum ar fi: coperte sau coperti?Pentru a ne asigura ca vorbim corect din punct de vedere gramatical, pentru a ne imbogati vocabularul, biblioteca noastra trebuie sa cuprinda cele doua volume mentionate. Atunci cand cautam dex pret pe internet, avem o multitudine de variante. Alegerea potrivita este un pachet promotional care sa completeze cunostintele deja acumulate.

Daca esti in generala, informatia pe care poti sa o asimilezi este extrem de folositoare pentru etapele care vor urma din viata ta.
Daca esti in liceu, nu doar ca vor ajuta la examenul de bacalaureat, ci si in cazul in care alegi sa te inscrii la academie.
Daca esti in facultate, vei putea impresiona atat la teste, cat si cu lucrarea de licenta, folosind cuvintele potrivite in contextul potrivit.
Daca esti un adult ocupat si muncitor, poti sa te asiguri ca ai o gramatica impecabila.

Sunt atatea motive pentru a le achizitiona si sunt potrivite pentru orice varsta. Pentru ca limba noastra este o comoara si pentru ca noi trebuie sa o stapanim cum trebuie!

Un comentariu:

  1. Am constatat ca tot mai multi tineri de varsta mea au o mare preocupare pentru carti. De aceea cred cu tarie ca fac parte dintr-o generatie care pe viitor va face schimbari bune

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.