miercuri, 7 februarie 2018

# dezinfectant instrumentar # dezinfectant pentru maini

Dezinfectanti medicali pentru un mediu steril

Cu totii stim cat de importanta este igiena si de aceea este important sa folosim dezinfectanti medicali. Inca din primii ani de viata, cand incepem sa ne conturam personalitatea, suntem invatati cat de important este sa avem o igiena corespunzatoare. Chiar daca la inceput nu am dat asa mare importanta acestor aspecte, acum sunt foarte constienta ca atat pielea noastra, suprafetele pe care le atingem, cat si instrumentele folosite trebuie sa fie curatate in mod corespunzator.

Un motiv pentru care ar trebui sa detii un dezinfectant pentru maini:

Igiena corespunzatoare este importanta pentru fiecare persoana in parte, insa persoanele care au contact cu pacienti, ar trebuie sa acorde o atentie mai sporita acestui detaliu. Pentru a alege acei dezinfectanti medicali potriviti trebuie tinut cont de specialistii care lucreaza pentru a obtine produsele perfecte. Motivul principal pentru care trebuie sa detii un astfel de produs este pentru a lupta impotriva bacteriilor si virusilor.

Asadar acesta este primul pas pentru o dezinfectare corespunzatoare.

Dezinfectanti medicali pentru mediul in care lucrezi:

Mediul in care lucrezi este locul in care petreci cel mai mult timp din zi, iar acest lucru ar trebui sa fie un motiv pentru care apelezi la dezinfectanti medicali. Nu doar mainile noastre trebuie sa aiba parte de ingrijirea necesara, ci si suprafetele pe care le atingem atunci cand lucram.
In acest scop este recomandat sa utilizam dezinfectant pentru suprafete care sa asigure mediul steril pentru munca. Este important sa realizam ca in lipsa acestor masuri de dezinfectare, pot aparea diferite probleme precum transmiterea unor bacterii.Pe langa mediul in care lucram, ustensilele utilizate sunt importante purtatoare de bacterii. Pentru a ne asigura ca acest lucru nu se intampla avem solutia ideala utilizand un dezinfectant instrumentarRiscul ca o infectie sa apara in urma utilizarii instrumentelor este extrem de mare, insa prin ultilizarea produsului specificat, acesta scade considerabil. Trebuie mentionat si faptul ca infectiile tind sa aiba o rezistenta din ce in ce mai mare la antibiotice.

Asadar cel mai important este sa prevenim, nu sa tratam. Acest lucru este posibil daca acordam atentia cuvenita pentru dezinfectanti medicali.

8 comentarii:

 1. Mie nu-mi lipseste dezinfectantul de maini de la Sabon!Am 1 in geanta si unul acasa!Si pe deasupra miroasw super!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Un articol util si bun de luat in seama !

  RăspundețiȘtergere
 3. Este foarte importanta igiena si dezinfectarea mainilor cand intram in contact cu obiecte sau animale,un articol foarte bun..

  RăspundețiȘtergere
 4. Un articol util. Trebuie să avem grijă de igiena noastră zilnică.

  RăspundețiȘtergere
 5. Articol important pt fiecare din prima zi de viata

  RăspundețiȘtergere
 6. Un subiect de maxima importanta care ar trebui dezbatut mai des

  RăspundețiȘtergere
 7. Un articol interesant

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.