vineri, 26 ianuarie 2018

About Galati Beauty Swap

Sunt sigura ca ati observat absenta mea de pe blog, precum si incercarile mele de a reveni. Spun incercarile pentru ca nu am reusit sa realizez ceea ce mi-am propus. Motivele sunt simple, sunt studenta si lucrez in acelasi timp, iar timpul imi permite cu greu sa fac altceva.

Astazi vreau sa va povestesc despre un eveniment drag mie, mai exact Galati Beauty Swap care a avut loc in urma cu o saptamana. A fost un eveniment foarte frumos, in cadrul caruia am discutat despre produsele Yves Rocher, BioNike, precum si despre cele care ni s-au potrivit sau nu de-a lungul timpului.

Desi nu cunoasteam toate bloggeritele de la aceasta intalnire, am reusit sa interactionez cu cateva dintre ele. Din pacate, nu am creat o legatura cu toate, insa cu siguranta la evenimentul urmator vom reusi sa vorbim mai mult.

Cu ajutorul Ioanei S. Pavel, cea care se afla in spatele blogului One Day Butterfly, am reusit sa ne intalnim toate bloggeritele din Galati si Braila deoarece ea este organizatoarea acestui eveniment extrem de placut.

Pentru ca un eveniment cu adevarat reusit nu poate reusi fara promovare, Presa Galati ne-a ajutat sa ducem vestea mai departe si pentru asta le multumim!

Intalnirea a fost completa si datorita generozitatii sponsorilor. Am primit produse diversificate, de calitate si pregatite pentru a fi testate. Multumiri Pravalia cu cosmeticale, Flormar,Gerocossen, Atelierul Ralucăi,Green Lab, Arboria Plant, Beauty Barometer, Note Cosmetics, Presa Galați, Makeup Shop, 7th Heaven, Himalaya Herbals, Thai Spa, Mayie, Elemis- ADDA Shop, Fragonard, Gerlinea, Bionike, Klarra Cosmetics, Ion pe blog.

M-am simtit foarte bine pe tot parcursul intalnirii care a avut loc la Boulevard Pub. Abia astept urmatoare intalnire si ca sa va convingeti de acest aspect, va las mai jos cateva poze.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.