marți, 4 aprilie 2017

Primavara ma aduce din nou pe blog

Recunosc că am neglijat blogul în ultimul timp și că mi-am setat alte priorități. Nu sunt mândră de faptul ca v-am "părăsit" în această perioadă, dând un semn micuț ici colo, dar sunt mândră de activitățile pe care le desfășor și de felul în care am evoluat atât pe plan personal, cât și pe cel profesional.

Voluntariatul m-a făcut să văd cu alți ochi totul din jurul meu, am cunoscut prin intermediul organizației oameni foarte diferiți, atât în mod pozitiv, cât și negativ. Așadar mă simt pregătită să revin pe blog, cu noi postări prin intermediul cărora să ma relaxez și eu, dar și voi. Desigur, acest lucru va fi posibil doar dacă voi posta constant pentru a reîntregi legătura pe care am avut-o cu voi, cititorii mei.

M-am decis și promit să ne întâlnim aici, pe Unforeseeable, și să povestim în fiecare duminică. Vă voi arata zile din viața mea, voi povesti întâmplări, voi prezenta outfit-uri așa cum v-am obisnuit și nu în ultimul rând review-uri ale unor produse pentru îngrijire.

Mă gândesc la un premiu de fidelitate, dar legat de acest aspect voi discuta mai detaliat la finalul lunii când voi avea din nou articole detaliate și interacțiune cu voi.

Până data viitoare vă las cu o zi din viata mea, un outfit comod, o carte interesantă și multă fericire!

*La finalul articolului găsiți numele cărții, dar și o mică întrebare. Hugssss


Cartea pe care o citesc în prezent este Adam și Eva de Liviu Rebreanu si merită într-adevăr să îi acord câteva ore din zi ca să aflu care este finalul.  Voi ce citiți sau ați citit în ultima perioadă?

4 comentarii:

 1. Este superba tinuta.Pozele sunt minunate.In ultima perioada nu prea am citit carti,romane, am citit doar pentru lucrarea de dizertatie.

  RăspundețiȘtergere
 2. nu am citit acesta carte dar cred ca este interesanta ,am citi Fluturi ,o carte superba

  RăspundețiȘtergere
 3. Esti prima care ne spune ca citeste Liviu Rebreanu. Lumea parca a uitat ca au fost atatia scrii tori care au trecut in nefiinta si care ne-au lasat mostenire adevarate capodopere.

  RăspundețiȘtergere
 4. Welcome back!
  Eu tocmai am terminat de citit GIRLBOSS si voi continua cu o noua carte de la Storia Books din genul Young Adult :)

  Mult succes in tot ce iti propui!

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.