vineri, 24 martie 2017

Afla conditiile necesare cu o singura notificare

Deoarece societatea noastră se află într-o continuă dezvoltare, Caroli Foods a decis să țină pasul cu aceste schimbări printr-o inovație extrem de utilă. De ce am precizat că este utilă? Ei bine, schimbările pe care le întalnim in zilele noastre au tendința să fie doar un moft, dar în cazul de față această noutate are un rol bine definit.

Caroli Foods are drept prioritate calitatea produselor și importanța consumatorilor, de aceea salamurile Semenic Extra au o nouă etichetă cu cadran termosensibil. Primul lucru pe care l-am făcut când am aflat de această etichetă, a fost să caut informații despre ceea ce semnifică. Pentru că nu toată lumea are timpul sau răbdarea necesara, astăzi vă voi explica viziunea și rolul acestei etichete, în spațiul nostru prietenos.

Cu toții știm cât de important este ca toate alimentele pe care le consumăm sa fie păstrate și conservate într-un mediu propice pentru a fi consumate, iar cu ajutorul noului cadran termosensibil atașat etichetelor putem afla foarte ușor dacă salamurile sunt ținute la temperatura optimă.

Cum funcționează acest cadran? Iată o întrebare extrem de bună!
Acest Carolimetru Termic este extrem de ușor de înțeles deoarece își schimbă culoarea în funcție de temperatura produsului. Mai exact, când este verde produsul are temperatura optimă, când este galben trebuie băgat în frigider.De reținut este faptul că indică temperatura produsului, iar Carolimetrul termic se schimbă în funcție de acest lucru. Dacă produsul a fost expus la o temperatură de 26°C și este reamplasat în frigider la o temperatură de 6°C cadranul termosensibil va deveni verde în aproximativ 60 de minute. În cazul invers, va deveni galben în 40 de minute.

Din punctul meu de vedere, cel mai important aspect atunci când cumpărăm produse alimentare este să ne asigurăm că acestea au fost ținute în conditțiile necesare și obligatorii. Se pare că acest punct de vedere coincide cu cel pe care îl are Caroli Foods. Am auzit de foarte mult ori faptul că această companie distribuie produsele proprii doar către partenerii care înțeleg și respectă condițiile optime de depozitare și păstrare ale produselor, iar prin această etichetă inteligentă ne demonstrează acest fapt.

Carolimetrul Termic nu doar ne atenționează când să amplasăm produsul în frigider, ci ne arată și care sunt magazinele de unde ar trebui să cumpăram, cine respectă aceste condiții absolut necesare.

Eu țin la prospețimea produselor și la calitatea lor și chiar am nevoie de #mancarecunotificare, iar acest lucru mă face să aleg Caroli Foods.

Un comentariu:

Un produs Blogger.