miercuri, 21 septembrie 2016

Obtine un look fresh si rezistent doar cu un simplu pas

Acum ca toamna s-a instalat cu adevarat,  propun un nou mod de a pastra vie amintirea anotimpului care este iubit de orice femeie. Daca iti este dor de buclele lejere si pline de volum care erau conferite de sarea de mare, va recomand un nou produs menit sa aiba acelasi efect.

Cu totii stim ca sarea de mare nu are cele mai benefice efecte asupra parului si poate duce la deteriorarea firului de par, dar spray-urile cu sare de mare sunt special concepute pentru a bloca efectele daunatoare ale sarii de mare in forma sa naturala.Fie ca ai parul drept, ondulat sau cret efectul de beachy waves este realizabil doar cu ajutorul unui astfel de produs. Un look natural si ingrijit  realizat cu un mic efort este tot ceea ce isi poate dori orice femeie.

In ajutorul nostru vine brandul danez Unique, care a creat produse de inalta calitate si naturale. Spray-ul cu sare de mare Unique Hair Care contine 99% produse naturale si este benefic pentru persoanele mai sensibile.


Cum se utilizeaza?  Aplica pe parul umed sau uscat cat consideri ca este nevoie, maseaza usor firul de par si apoi usuca cu foehnul.

 Acest spray este cu adevarat o salvare daca ai firul de par subtire si nu iti permite realizarea unei coafuri care sa reziste in timp.3 comentarii:

Un produs Blogger.