marți, 12 mai 2015

Amazing bracelets

Astazi va voi prezenta doua bratari foarte frumoase de pe Eachbuyer, la un pret exceptional si unde transportul este gratuit. In prima faza vreau sa va anunt ca aceste doua produse sunt o parte infima fata de multitudinea de produse de pe site, unde reducerile sunt ca avalansele si perfecte pentru oricine.

Prima bratara pe care vreau sa v-o arat este alcatuita dintr-un set ce contine: o bratara cu doua pasari, una cu infinit, una cu un copac si doua simple impletite. Daca va intrebati care este pretul, ei bine nu este altul decat nemaipomenitul 1.92$. Cu adevarat o tentatie, nu-i asa?

Mie-mi place foarte mult aceasta bratara deoarece cele doua pasari si copacul imi aduc aminte de cat de importanta este natura pentru noi, de faptul ca ea trebuie ocrotita si ingrijita. Infinitul imi arata dragostea eterna fata de frumusetile pamantului pe care trebuie sa le respactam, iar culoarea maro potentiaza aceste semnificatii deoarece ma duce cu gandul la culoarea solului care este protectorul nostru.Dupa aceasta bratara plina de semnificatii, urmeaza o alta bijuterie care pe mine m-a fascinat  prin aspectul ei foarte elegant, in care florile sunt punctul de atractie. Aceasta bratara este perfecta pentru un outfit elegant, plin de feminitate si frumusete naturala. Pretul ei este de 2.44$
2 comentarii:

Un produs Blogger.