duminică, 1 februarie 2015

Scaune auto pentru copii

Scaunele auto pentru copii sunt esentiale pentru siguranta copilului tau, si ce poate fi mai important pentru tine ca parinte, sa stii ca al tau copil este in siguranta de fiecare data cand plecati de acasa. Iesirile in oras alaturi de familia implica si grija celui mic, deplasarea pana la locul cu pricina trebuie facuta cu masina, iar scaunul auto nu trebuie sa lipseasca. 

Copii sunt cele mai mari comori pe care le poate avea o persoana, iar grija lor constituie un gand care niciodata nu pleaca din mintea parintelui. 

Multe accidente s-au intamplat in tara noastra datorita lipsei acestui scaun care poate salva viata copilului tau intr-un accident nefericit. Scaunele de maşină pentru copii se aleg în funcţie de greutatea şi înălţimea copilului. Ca regulă generală, bebeluşii se transportă în scaune care se fixează cu spatele la direcţia de mers a maşiniiScaunele pentru copii pot fi montate atât pe scaunul din dreapta-faţă, cât şi pe bancheta din spate. Chiar şi aşa, recomandat este ca scaunele pentru copii să fie montate doar pe bancheta din spate, fiindcă oferă mai multă siguranţă pentru cei mici.Nu modifica niciodată scaunul copilului sau centura maşinii pentru a le face să se potrivească împreună.
Dacă montezi un scaun de copil pe scaunul din dreapta-faţă, asigură-te că scaunul maşinii e poziţionat cât mai în spate cu putinţă. Astfel, scaunul copilului e mai departe de bord, ceea ce duce la un risc mai scăzut de rănire în cazul unui accident frontal.Dacă obişnuieşti să scoţi din maşină scaunul copilului, asigură-te că îl remontezi corect de fiecare dată. Dacă scaunul stă tot timpul în maşină, verifică periodic dacă e fixat corect.
Scaune auto pentru copii - Bekid

Evită scaunele pentru copii vândute la mâna a doua. Nu ştii în ce stare se află sau dacă au fost implicate într-un accident.Nu modifica niciodată scaunul copilului sau centura maşinii pentru a le face să se potrivească împreună.
Dacă montezi un scaun de copil pe scaunul din dreapta-faţă, asigură-te că scaunul maşinii e poziţionat cât mai în spate cu putinţă. Astfel, scaunul copilului e mai departe de bord, ceea ce duce la un risc mai scăzut de rănire în cazul unui accident frontal.
Dacă obişnuieşti să scoţi din maşină scaunul copilului, asigură-te că îl remontezi corect de fiecare dată. Dacă scaunul stă tot timpul în maşină, verifică periodic dacă e fixat corect.
Copii sunt cele mai importante fiinte din viata noastra si trebuie sa avem mare grija de ei. Scaunele auto sunt o piesa foarte importanta din viata copilului tau, ai grija de siguranta lui pentru o viata minunata impreuna si plimbari lipsite de griji.


2 comentarii:

  1. Este foarte important sa ne gandim mereu ce este mai bine pentru copilul nostru,scaunul de masina este obligatoriu!

    RăspundețiȘtergere
  2. deplasarea pana la locul cu pricina trebuie facuta cu masina, iar scaunul auto nu trebuie sa lipseasca. scaune de masa

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.