miercuri, 4 februarie 2015

Cum alegem hrana pentru caini

Cainii sunt animalutele mele preferate, sunt cele mai jucause si mai loiale vietuitoare. Indiferent de rasa lor, marimea lor, felul in care sunt crescuti, cainii vor fi mereu recunoscatori stapanilor lor si cu adevarat sunt cei mai buni prieteni ai omului. Pentru faptul ca sunt atat de loiali noua, stapanilor lor, noi trebuie sa avem grija la randul nostru de felul in care ii tratam, mai exact felul in care ii hranim.

Atunci cand alegem mancarea pentru ei, cel mai important este sa tinem cont de varsta si rasa. Alimentatia puilor de caine este diferita de alimentatia cainilor adulti. In afara de alimentatia de intretinere, sunt necesare elemente care sa asigure cresterea in grutate, precun si cresterea in marime si consistenta a sistemului osos.
O crestere armonioasa trebuie sa aiba ca efect in cateva luni constituirea unui sistem osos solid si a unei mase musculare adecvate ; aceasta implica o alimentatie echilibrata, foarte energetica, cu un grad mare de digestibilitate si cu o valoare biologica crescuta, bogata in proteine, vitamine si saruri minerale. Eu recomand PetsMag si va voi vorbi acum despre fiecare tip de hrana.


Consider ca hrana uscata este o buna alegere deoarece aceasta constituie o sursa eficienta de componente nutritive care sunt absolut necesare cresterii animalutului nostru. Un alt beneficiu, care este foarte important pentru orice stapan, este faptul ca poate fi pastrata un timp destul de mare fara a se altera. pe langa acest lucru trebuie sa avem grija ca prietenului nostru sa nu-i lipseasca apa absolut necesara cand vine vorba de acest tip de hrana.

Cand spunem hrana umeda mintea ne zboara imediat la conserve, conserve gustoase cu tiferite tipuri de arome si cu un miros extraordinar, carora niciun caine nu le poate rezista.  Desigur ca si acest timp de hrana prezinta dezavantaje si anume faptul ca odata deschise ele se pot altera foarte repede si daca nu suntem atenti exista riscul de a ne hrani catelul cu o mancare ce i-ar putea dauna.  

Fiecare tip de hrana are avantaje si dezavantaje, iar noi trebuie sa avem grija felul in care ii stabilim stilul de viata, fara a-i dezechilibra sanatatea pentru ca acest lucru poate uce la diverse afectiuni de sanatate. In cazul in care nu sunteti sigur pe alimentatia cainelui dumneavoastra, cel mai bine este sa apelati la un specialist. 

Hrana pentru caini poate fi procurata din PetShop-urile online, magazine in care eu am incredere deoarece toate produsele sunt livrate in termen scurt si pe site putem gasi informatiile necesare pentru a realiza un program cat mai bun catelului nostru. Ingredientele trebuie studiate cu atentie, preturile sunt mult mai bune, produsele sunt diversificate atat ca tip dar si ca firma ce distribuie astfel de minunatii pentru prietenii nostri necuvantatori.Hrana caini - Petsmag.ro

Un comentariu:

Un produs Blogger.