duminică, 30 noiembrie 2014

Expediaza mai usor

Transportul coletelor sau marfurilor in alte tari precum Spania, nu mai este o  problema acum. Fie ca doresti sa trimiti produse catre un prieten, membru al familiei, strain, totul este extrem de simplu prin intermediul Expresstrans.ro.

Iata cum expediaza coletele aceasta firma si care sunt conditiile impuse de acestia: ei nu isi aduma raspunderea pentru coletele fragile neimpachetate corespunzator, asadar aveti grija sa impachetati cat de bine puteti obiectele din colet; coletele vor fi eliberate doar pe baza actului de identitate si semnatura, deci aveti siguranta ca marfa sau coletul va ajunge exact la cine trebuie, fara sa existe confuzii; din motive de siguranta nu sunt acceptate material explozive, inflamante, iritante, sau orice alt produs care poate pune in pericol vieti; asadar daca doriti sa trimiteti un colet, aveti grija ca produsele sa fie in conformitate cu normele de protectie; nu introduceti bani sau alte valori in pachete, deoarece pot fi confiscate la vama.

Transportul este mai usor acum, dar trebuie sa avem grija sa respectam normele de protectie, sa nu incalcam regulile pentru o buna colaborare cu aceasta firma.

Primirea coltelor din alta tara a fost mereu o problema pentru mine, majoritatea coletelor  ajung la posta vamala si este destul de greu sa ajung pana acolo pentru a le ridica, dar in cazul acestei firme de transport Romania-Spania si Spania-Romania, coletul ajunge la destinatar in locul stabilit de acestia, la ora fixa.

Express International poate pune la dispozitie urmatoarele mijloace de transport: vanete, camionete, camioane 20 tone, camioane mega 20 tone, camioane 20 tone cu temperatura controlata, totul pentru o buna distribuire a coletelor, fara a exista daune.

transport marfa Romania - Spania - ExpressTrans

De ce este bine sa apelam la astfel de modalitati de transport? Deoarece este mult mai usor atat pentru noi cat si pentru cel care primeste coletul sau marfa, in cazul unui eveniment neplacut putem face o declaratie la departamentul specific, posibilitatea transportarii in mijloace corespunzatoare, pe durata transportului clientii sunt informati cu privire la marfa lor primind informatii in permanenta despre pozitia lor, personal de incredere si profesionist.

Daca esti o persoana comoda si iti doresti sa fii rasfatat, sa nu te gandesti non-stop la diferite posiblitati cu privire la daunele posibile de care poti avea parte, aceasta firma se va asigura ca vei fi informat si asigurat ca transportul va sfi ca la carte si va ajunge teafar si nevatamat la destinatar. Aleget transportul cel mai sigur, alege aceasta firma.

Un comentariu:

  1. Acest articol imi este foarte util acum...una dintre fetele mele pleaca in Spania acum in ianuarie :(

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.