vineri, 3 octombrie 2014

Caravana Frumusetii revine in forta!

Astazi vreau sa va aduc la cunostinta o noua veste foarte frumoasa, si anume ca anul acesta va avea loc din nou Caravana Frumusetii ce aduce noi branduri: Schwarzkopf Professional si Macadamia Natural Oil.


Eternal Beauty este unul dintre principalii importatori de produse cosmetice profesionale din Romania. Infiintata in 1996, compania este prezenta in mai mult de 2.500 de saloane de infrumusetare din Romania prin brandurile: Schwarzkopf Professional, Macadamia Natural Oil, Indola, Makeup Factory, Olos, Thuya, Moser, Wahl, Tana Cosmetics, BaByliss Pro, Jaguar, Olivia Garden si AGV Group.


In 2014, ii puteti gasi in: 

06 octombrie - Arad - Hotel Continetal
08 octombrie - Hunedoara - Hotel Rusca
13 octombrie - Constanta - Hotel Malibu
15 octombrie - Brasov - Hotel Kronwell
27 octombrie - Cluj Napoca - Grand Hotel Napoca
29 octombrie - Oradea - Doubletree by Hilton
3 noiembrie - Iasi - Hotel Unirea
5 noiembrie - Galati - Restaurant Havana
17 noiembrie - Craiova - Hotel Europeca
19 noiembrie - Pitesti - Hotel Ramada

Conceptul: 5 seminarii de beauty sustinute de traineri internationali, o singura locatie in fiecare oras. Seminariile incep la ora 10.00 iar intrarea este LIBERA.


Afla de la Make-up artistii lorcare sunt ultimele noutati in materie de produse profesionale pentru make-up - MAKEUP FACTORY dar si ce culori se poarta in aceasta toamna. www.makeupfactory.ro , www.facebook.com/MakeupFactoryRomaniaDoresti sa ne fii model si sa beneficiezi de o schimbare GRATUITA de look? Lasa-le un mesaj privat pe www.facebook.com/CaravanaFrumusetiiContactati-i la numarul de telefon: 0730 277 868.

Poze de la Caravana Frumusetii 2013:

4 comentarii:

Un produs Blogger.