vineri, 12 septembrie 2014

Alege sa-ti protejezi telefonul

V-am vorbit intr-un articol anterior despre protectia telefonului, iar astazi a venit momentul sa va prezint anumite avantaje in ingrijirea smartphone-ul vostru.

Chiar daca mi-am achizitionat carcasa pentru telefon, o folie de protectie sta in asteptarea mea. Am obiceiul sa imi arunc telefonul in geanta, pe pat, pe birou, iar riscul de a fi zgariat creste considerent la fiecare utilizare a lui.

Stiti voi ca o fata are momente cand isi doreste ca unghiile ei sa fie lungi si perfecte. Ei bine, nu mai sunt asa perfecte atunci cand scrii un mesaj pe telefon sau joci un joc pe tableta. Unghiile pot zgaria suprafata neteda a produselor, asta daca nu au o folie de protectie pentru telefoane sau folie de protectie pentru tablete.

Eu sunt o persoana mai comoda de felul meu, iar atunci cand am intrebat la magazinul de unde mi-am achizitionat telefonul daca au o folie de protectie pentru el, mi-au spus ca nu si sa revin alta data. Nu! Daca nu gasesc din prima ceea ce imi doresc, plec spre urmatoarea obtiune. Internetul nu m-a dezamagit niciodata, astfel am ales ca folia de protectie pentru telefonul meu sa fie de pe SmartProtection.

Stiu ca nu v-am vorbit foarte detaliat despre avantajul folosirii unei astfel de folii, insa sunt fata iar tehnologia detaliiata nu este punctul meu forte. Totusi imi place sa stiu daca ceva este bun sau nu, si stiu cu siguranta ca acest site face parte din prima categorie.

Sper ca v-am usurat munca in alegerea unui site perfect pentru tehnologia din ziua de astazi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.