duminică, 3 august 2014

Interviu Larisa Duta

Larisa Duta este una dintre cele mai tinere bloggerite de succes de la noi. O respect pentru faptul ca a ajuns atat de departe la o varsta atat de frageda, esti un model pentru multe dintre noi. Mult succes mai departe, Larisa! :)


Pe lângă blogging, se află o altă pasiune, pe care am plasat-o pe locul al doilea după site-ul corespunzător numelui meu și anume voluntariatul. Sunt voluntară la Geoparcul Dinozaurilor din Țara Hațegului și implicarea în diverse proiecte, munca, activitățile noastre diverse, îmi fac plăcere.
De asemenea, când îmi fac timp și mai am energie, urmăresc câteva seriale interesante și creez filmulețe pentru canalul de Youtube recent lansat.
Cred în puterea exemplului personal, în progres și sper ca lumea să fie un loc mai bun.
Sunt interesată de cosmeticele care respectă natura, dar mai ales de cele vegane, întrucât la începutul anului 2014 am luat decizia de a deveni vegană, după 3 ani de vegetariansim ovo-lacto. Veganismul este un stil de viață.

Poate sunteți curioase și de vârsta mea. Am 17 ani, fiind născută în 25 octombrie 1996.

1. Cand ai inceput sa scrii online?

Am mai cochetat în urmă cu câțiva ani, pentru scurt timp, cu alte moduri de a scrie în mediul online, dar site-ul actual reprezintă adevărata mea pasiune și are implicații serioase. Cu mari emoții și verificări numeroase, am început în data de 19 decembrie 2012 să mă ocup de Beauty reviews by Larisa D., care a devenit rapid Blog Larisa Duță, pentru ca tot ceea ce expun să se potrivească spațiului.

2. Ce te motiveaza sa scrii pe blog?

Dorința de a lăsa ceva frumos și util în urma mea este cea care m-a motivat de la început și o face în continuare. Dintr-o industrie puternică a frumuseții, doresc să preiau ce este mai bun și să le împărtășesc cititoarelor mele. Desigur, există inclusiv recenzii negative, atenționări și alte articole similare, pentru că lumea de beauty nu e lipsită de minusuri, aspecte negative, pericole. Blogul este și de lifestyle, motiv pentru care pun la dispoziție mai multe tipuri de postări folositoare. În plus, îmi face o deosebită plăcere să scriu, să unesc cuvinte în diverse expresii, să descriu minuțios produse.

3. Cum raspunzi la comentariile negative?

În primul rând, printr-un comentariu negativ nu înțeleg critici constructive, formulate cu bun simț, ci vorbe răutăcioase, jignitoare sau chiar lipsite de sens. Au existat doar câteva și recunosc că au fost suficiente pentru a conștientiza că trebuie să fiu pregătită și pentru așa ceva. Pe majoritatea le-am șters. Nu păstrez comentarii de un asemenea hal. Pe altele le-am ignorat și la foarte puține am răspuns. Blogul e căsuța mea, iar musafirii care nu își merită locul, sunt poftiți să iasă. Chiar și așa, am fost atentă cum am procedat, fără a mă coborî la nivelul celor care au scris.

4. Care a fost ideea initiala de la care ai pornit?

Am pornit chiar de la ceea ce am afirmat la a doua întrebare, ce mă motivează : am vrut să creez un spațiu pentru ideile proprii, dorind ca ele să încânte și să fie utile. Conceptul s-a păstrat de-a lungul timpului; este premisa blogului, fundația lui.

5. Cum te-a schimbat pe tine blogul?

Blogul a conturat în mod semnificativ ceea ce îmi asum deodată cu el. Îl consider chiar o muncă, de care trebuie să mă ocup constant, în mod serios. Sunt dedicată și el este responsabilitatea mea. De asemenea, am învățat mai multe legate de beauty, de anumite relații, de exemplu, blogger-colaborator, scriitor-cititor, plus cum să scriu mai bine (aici luând în calcul diverse aspecte) și mici chestiuni de design web, fiindcă mi-am aranjat singurică site-ul. A, să nu uit...am învățat și să îndrăznesc în plus față de cât o făceam de obicei.

6.  Ce asteptari ai de la blogul tau?

Așteptările mele sunt pe măsura muncii depuse. Cred că mulți nu își dau seama cât timp, suflet și chiar bani se investesc într-un blog. Mi-aș dori ca site-ul să devină nu doar foarte cunoscut, ci și apreciat. Aspir la crearea unei comunități mari și de calitate, care să aibă idei comune și pentru care blogul să reprezinte un real suport. Toate acestea, într-o atmosferă relaxată, naturală, prietenoasă.

7. Ce apreciezi cel mai mult la cititorii tai?

Pofta de cunoaștere, responsabilitatea și curiozitatea nu sunt de trecut cu vederea. Faptul că cititoarele caută păreri înainte de a cumpăra anumite produse este de apreciat. Nu că unele dintre ele au curajul să comenteze, să adreseze întrebări. Mulțumesc, fetelor !

8. Si in final... ce le doresti cititorilor tai?

Le doresc cititorilor mei (majoritatea fete, dar nu uit de băieți) să preia tot ce este mai folositor și frumos de pe site, să fie naturali, fericiți și dornici în continuare să descopere articolele de pe Blog Larisa Duță !

Cu drag,
Larisa Duță.
http://www.larisa-duta.ro/

https://www.youtube.com/user/Larisa2510

12 comentarii:

 1. Mulțumesc frumos pentru interviu, Mădălina ! :)

  Mult succes în continuare !

  RăspundețiȘtergere
 2. Mult succes in continuare ,Larisa! ^_^

  RăspundețiȘtergere
 3. Scrii foarte frumos! Mult succes in continuare :D

  RăspundețiȘtergere
 4. foarte frumos ,felicitari pentru articol dar si pentru intervievata >d<

  RăspundețiȘtergere
 5. Foarte frumos, felicitari pentru articol!

  RăspundețiȘtergere
 6. Aghinitei Maria3 august 2014, 18:00

  Frumos articol, mult succes pe mai departe!

  RăspundețiȘtergere
 7. Felicitari pentru frumosul interviu, Larisa este o fata la inceput de drum ,la fel ca tine :),eu va doresc din tot sufletul sa va impliniti toate visele....chiar meritati,pentru ca dati tot ce este mai frumos oamenilor care va urmaresc si va citesc articolele....va pup cu mare drag.

  RăspundețiȘtergere
 8. Larisa e o fata draguta :) Are articole minunate si folositoare <3
  Ii doresc mult succes! :-*

  RăspundețiȘtergere
 9. Mulțumesc pentru complimente și încurajări ! ^^

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.