vineri, 22 august 2014

Bani pentru bloggeri

Sa fii blogger este o provocare, uneori trebuie sa faci sacrificii, sa iti organizezi cum trebuie timpul, la inceput trebuie sa investesti (nu neaparat bani)... dar exista si beneficii. Exista un singur site care are un program foarte profitabil pentru bloggeri. Acest site este Sheinside!

O data sau de doua ori pe luna acestia posteaza oferte pe care blogerii trebuie sa le-o prezinte cititorilor. Daca aduci trafic pe site sau comenzi, vei primi 15$ per campanie. Acum s-a schimbat metoda de plata, inainte cand strangeai 50$ pe data de 20 a oricarei luni iti transfera banii in paypal... era foarte convenabil. Acum, in fiecare luna pe data de 20 iti transfera banii stransi in luna anterioara... e putin mai complicata treaba, iei banutii mai greu, dar totusi este foarte avantajos.

Acestea sunt regulile:
 • You need to apply to join the  program. You must input all information needed completely.
 • You should fill the Social Platform Option with all your social links. Not just "Tumblr, Facebook. Instagram", but with the whole URL to those site.
 • You should share one Sheinside promotion along with three products.
 • Log in to your account and submit the link in "PP- $ 5 for the new members” in the “Submit Links” option. " You will get $5 commission on your account as soon as you submit the link.
 • Each person can only register once.


 • Exista 2 tipuri de colaborari: 

  1. Primesti 10% din comenzile ce se realizeaza prin intermediul blogului tau; 
  2. Primesti 0.3$ de persoana ce se intregistreaza pe site prin blogul tau.


  Doar acum ai 5$ cadou daca te inscrii!! Eu nu am avut aceasta oferta, dar e cu adevarat avantajoasa!

  5 comentarii:

  Un produs Blogger.