marți, 1 iulie 2014

Imprimante de carduri pentru afacerea ta

Cu totii am avut macar o data contact cu ecusoane, carduri de acces sau pentru promovare. Dar nu stim cu totii cum putem realiza aceste carduri economisind timp, bani si nervi.  Magicard ofera tututror celor ce au nevoie de carti de vizita sau carduri pentru orice eveniment, posibilitatea imprimarii cu diferite facilitati precum: culorile vii, realizarea lor in cateva secunde, imprimarea dubla,fiabilitate in timp si folosire, securitate sporita, libertate si usurinta in folosire, calitate superioara a imprimarii.

Din pasiune pentru tehnologie si dorinta de a avea clienti pe care sa-i faca fericiti, Magicard combina toate facilitatile de mai sus intr-o singura imprimanta care sa satisfaca nevoie tuturor clientilor. Cele ce vor fi de folos si usor de utilizat sunt doar imprimantele Magicard.

Un lucru foarte important este faptul ca puteti personaliza cardul dupa propriul gust, puteti crea carduri cu imagini la o calitate impecabila pentru a satisface nevoile de promovare a brand-ului dvs. Fiecare imprimanta are diferite obtiuni precum: imprimare simpla- fata automata sau manuala, imprimare in cantitati mari sau cate un card deodata, encodare banda magnetica, chip de contact sau proximitate, elemente de securizare ale cardurilor personalizare, facand din aceste imprimante un concurent de neegalat pe piata de profil.


Aceasta imprimata este perfecta pentru personalizarea cardurilor control acces, carduri de tip abonament, legitimatii pentru elevi si studenti, giftcard-uri, loialitate/fidelizare clienti, etc. Poate fi utilizata pentru imprimarea oricarui timp de card, atat simplu, colorant in masa cat si cu banda magnetica sau de proximitate.

Imprimantele de carduri iti pot usura munca, iti pot face brand-ul mai cunoscut si iti vor oferi timpul de care ai nevoie pentru a imbunatati calitatile afacerii tale.


2 comentarii:

  1. Multumim pentru articol,daca imi voi deschide vreo afacere,sigur voi apela la imprimanta Magicard :D

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.