luni, 9 iunie 2014

# thirty second to mars in romania

Thirty Seconds to Mars vine in Romania ?

 Trupa Thirty Seconds to Mars e una dintre putinele trupe care chiar imi plac, este o trupa foarte activa care a lansat recent un nou album, si anume :  LOVE LUST FAITH + DREAMS;  acest album a inregistrat un mare succes clasandu-se pe locul cinci in topurile din Marea Britanie, Germania, Italia, Portugalia, Austria, Australia, Mexico, Elvetia si Polonia, si pe locul sase in SUA si Canada.

   Daca inca nu ati aflat ca anul acesta trupa Thirty Seconds To Mars ajunge pentru prima oara in Romania, ei bine va anunt eu ! E oficial, concertul va fi unul exploziv si va avea loc la Romexpo, Bucuresti pe data de 5 iulie.
   Iata ce anunta solistul aceste trupe, Jared Leto : “Vom canta atat piese de pe cel mai recent album LOVE LUST FAITH + DREAMS,  cat si de pe This is War,  A Beautiful Lie si Welcome To the Universe. Va asteapta o seară nebuna, plina de surprize si spectacol!”.
   Aceste vorbe deja ma fac sa visez cum va fi in acea seara, o seara in care toata lumea va face parte dintr-un intreg deoarece toti vom avea un singur scop,  si anume : sa simtim ceea ce va canta Thirty Seconds To Mars.

  
Vreau sa va vorbesc putin despre aceasta trupa, despre realizarile si "tintele" ei !


Componența Thirty Second To Mars:
Jared Leto (voce/chitară),
Shannon Leto (tobe),
Tomo Milicevic (chitară/clape).


    Scurt istoric :

   Trupa Thirty Seconds To Mars ( prescurtat 30STM ) este o formatie americana de rock din Los Angeles, California ; condusa de actorul Jared Leto, care este chitarist, vocalist si compozitor. 
Jared si Shannon sunt frati, iar acest lucru m-a impresionat foarte mult deoarece bazele acestei trupe sunt de o rezistenta uimitoare, unita de acelasi sange ! 
   Cand au inceput sa fie promovati nimeni nu stia de ei, cu toate ca Jared era cunoscut ca actor, nu s-au folosit de renumele lui pentru a promova trupa ; fapt ce trebuie apreciat pentru ca au pornit de jos si au ajuns unde sunt astazi.
>>Cel de-al doilea album, “A beautiful lie”, este scris mai degraba intr-o notă personala, pe un ton confesional. “Pe primul album am creat o lume, apoi ne-am ascuns in spatele ei”, marturiseste Jared Leto. “Cu acest album am decis să fim mai mult personali si mai putin cerebrali. Desi avem in continuare elemente conceptuale și idei tematice, albumul se adreseaza mai mult sufletului decat minții. El vorbește despre onestitatea brutala, despre maturizare, despre schimbare; este o calatorie emotionala, o poveste despre viata, iubire, moarte, durere, fericire si pasiune. Adica ceea ce ne face umani.” << Aceasta declaratie m-a facut sa-i respect si mai mult, deoarece ei si-au dat seama ca muzica adevarata si care poate fi apreciata de toata lumea este cea care reflecta gandirea, durerile, ideile oamenilor ; astfel ei si-au transpus sentimentele in muzica, iar urmarea o stim cu totii. 

  

    
Un album care-ti cunoaste inima 


( aceasta este denumirea data de mine )   Vreau sa va vorbesc despre  noul album - Love Lust Faith + Dream, 30 Seconds to Mars, care a fost lansat pe 21 mai, prin intermediul Virgin Records. Compus si inregistrat in jurul lumii, din Europa, pana in India si in studioul trupei din California, LOVE LUST FAITH + DREAMS a fost produs de catre Jared Leto, alaturi de mai vechiul sau colaborator Steve Lillywhite (U2, The Rolling Stones, Peter Gabriel).


   

Acestea sunt melodiile care compun albumul ce are un loc special in inima mea :


1. Birth
2. Conquistador 

3. Up In The Air

4. City Of Angels

5. The Race
6. End Of All Days 
7. Pyres Of Varanasi
8. Bright Lights
9. Do Or Die
10. Convergence 
11. Northern Lights

12. Depuis Le Début
    
   In timpul turneului de promovare pentru acest album, ce a durat doi ani, trupa a sustinut mai mult de 310 spectacole in aproape 60 de tari de pe 6 continente, in fata a trei milioane de spectatori (intrand in Cartea Recordurilor pentru cel mai lung turneu sustinut vreodata de o trupa rock), pentru ca anul acesta sa ne incante si pe noi. Acest album este al patrulea la numar si are o semnificatie aparte reunind teme si motive specifice acestei trupe. 
     
    Nu vreau sa va plictisesc cu prea multe detalii, am vrut doar sa va arat ca aceasta trupa este bazata pe onestitate, sinceritate, respect ... fata de ascultatori, adica fata de noi. 

   
   Daca doriti sa luati parte la acest concert care va va aduce numai bucurie si incantare in suflete, puteti cumpara bilete cu pret redus daca urmati pasii de mai jos :

1. Intră Aici(click)
2. Apasă pe butonul BILETE.
3. Introdu codul următor: BLG507RO (îl poţi folosi de câte ori vrei tu până pe data de 15 iunie)
4. Bucură-te de biletele cu preţ redus!

   Daca veti ajunge la concert va urez distractie placuta !! Adica stati, nu va urez nimic pentru ca sigur va fi distractie la maximum !! ;)
   Acum va las sa savurati unul dintre concertele lor, pentru a va face o idee : 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.