luni, 30 iunie 2014

# jocuri copii # jocuri.biz

Jocuri pentru copilul tau

In ziua de astazi joaca pe strada sau in parculete este deja istorie. Tabletele, calculatoarele si telefoanele au luat cu asalt lumea copiilor si ii atrag cu diferite jocuri. Nu este copilaria pe care am avut-o eu, dar in viitor va fi mai rau ca acum. Pentru a ajuta la gasirea de site-uri cu jocuri pentru copii, va arat urmatorul site:

Jocuri pentru copii - jocuri.biz

Jocul pentru copii este primul stadiu de invatare si dezvoltare, iar daca acesta nu dispune de un site ce ii poate oferi acest lucru, ii poate dauna. Prin joc copilul dezvolta noi abilitati, de la atentie, memorie, fantezie pana la gandire si spirit de observatie.

Desigur ca principala activitate cand vine vorba de joc este explorarea, iar mai apoi acesta isi va dezvolta si imginatia, creatia. Fiecare copil trebuie indrumat spre jocurile ce se potrivesc genuluisau si varstei sale.

Astfel Jocuri.biz ne ofera o gama larga de jocuri, din categoriile urmatoare: actiune, aventura, amuzante, de colorat, de gatit, dress-up, impuscaturi, jocuri pentru copii, machiaj, masini, motociclete, puzzle, sport.

De-alungul timpului jocul s-a modernizat, astfel facand trecerea de la jocul unui singur utilizat la jocul in grup... astfel creand posibilitatea realizarii de legaturi, prietenii intre copii pasionati de aceleasi lucruri.

Au aparut si jocurile care isi stimuleaza competitivitatea si care ajuta copilul sa fie concentrat pe un singur lucru si sa-l duca la bun sfarsit.

Jocuri.biz ofera fetitelor sansa de a-si pune creativitatea la loc de cinstre prin jocurile dress-up, prin care acestea sunt sitlistele unor fete in miniatura si virtuale.Desigur ca le ofera si posibilitatea de a invata tainele bucatariei, devenind astfel micile ajutoare ale mamelor. Baietilor de ofera sansa de a fi puternici si de a-si pune agilitatea pe prim plan, prin jocurile de actiune, cu impuscaturi sau cu masini si motociclete.

Un alt lucru impotant este faptul ca nu trebuie sa platesti nimic si juniorul tau se va bucura de gama foarte larga de jocuri ce ii vor dezvolta capacitatile si gandirea.

Cand vine vorba de jocuri pe calculator eu caut mereu jocuri cat mai complexe, care sa-mi stimuleze gandirea si sa imi inmulteasca informatiile, copii sunt adevarati maiesti in absorbtia diferitelor informatii si cand spui: joc, ei isi creaza o intreaga lume de idei si informatii.

E adevarat ca jocurile online pot creea dependenta, dar trebuie sa stim cand si cum sa le utilizam, trebuie sa gasim un anumit interval de timp in care sa ne dezvortam capacitatile in acest fel si trebuie sa fim chibzuiti.

Daca iti doresti un copil inteligent si agil, alege site-ul Jocuri.biz.3 comentarii:

  1. Mai bine afară cu bicicleta , şotronu ' , , role , pituluşu ' , baba oarba .

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este Adina,fetele mele au crescut cu joaca pe afara si imi multumesc astazi pentru asta,abia la 16 ani au avut primul computer...dar sin ziua de azi ,ca sunt mari acum :),merg cu bibicletele cu prietenii,la cinema,la cofetarie....asta este copilaria adevarata!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.