joi, 26 iunie 2014

Exista programe de facturare

Daca esti la inceputul drumului cu o firma, sau ai nevoie de o factura care sa arate profesional, s-a inventat un program special pentru tine si pentru realizarea acestor facturi.

Program Facturare Geniusfacturare.ro

Cu totii stim cat de importante sunt facturile in ziua de astazi, nu ne putem lipsi de ele daca avem inceputa o afacere si desigur primim mereu facturi care drept sa spun, nu sunt prea aspectoase, iti fug ochii in toate partile si care nu au scrisul foarte vizibil. Daca vrei sa eviti aceste probleme cand vine vorba de partenerii sau clientii tai trebuie sa alegi acest program de facturare care iti promite o factura dupa bunul plac si dupa nevoile tale.

Cu acest program factura va fi personalizata cu propriul logo si poti emite atat facturi proforme cat si avize, chitante, chitante manuale, chitante generate automat pe baza unei facturi, facturi generate automat din factura prodorma, facturi in alte monezi, facturi generate automat pe baza avizului, posibilitatea modificarii unui document gresit,  posibilitatea anularii lui, situatie partener detaliata,  rapoarte venituri, rapoarte clienti, rapoarte incasari etc.

Iata doar cateva din posibilitatile pe care ti le ofera acest site, care isi doreste sa-ti usureze munca si sa o faca mai atractiva.
Tinand cont de faptul ca pe piata din Romania exista un real interes pentru programele de gestiune, facturare si lucrul cu casa de marcat (emitere bon fiscal, folosirea cititorului, plata cu card, etc.) ei au creeat pentru dumneavoastra programul Geniusfacturare.ro, un program complet, care corespunde intru-totul cerintelor pietei, el fiind permanent actualizat de catre echipa lor, astfel incat sa fie in deplina armonie cu reglementarile legislative.

Au norme stricte de securitate privind datele introduse despre clienti si facturi si nici o persoana neautorizata nu poate avea acces la aceste informatii. Bazele de date sunt protejate si nici o persoana neautorizata nu are acces la acestea. Geniusfacturare.ro este un produs destinat societatilor comerciale din Romania pentru realizarea documentelor de facturare (facturi, proforme, avize de insotire a marfii), gestionarea clientilor, articolelor si documentelor, gestionarea incasarilor si realizarea de diferite rapoarte statistice privind evolutia incasarilor, documentelor emise, situatia persoanelor debitoare.

Avantaje: se pot folosi concomitent din mai multe sedii sau puncte de lucru din locații diferite; este ușor accesabil din orice locație cu Internet; nu depinde de sistemul de operare sau de specificațiile calculatorului respectiv; în general datele utilizatorilor au backup zilnic (copie de siguranță);
Economisiti timp si scapati de tipizate. Nu mai este nevoie sa completati de mana diferite tipizate. O factura se poate introduce si printa in cateva secunde. Rapoarte avansate si calculare automata Raport facturi, chitante, fisa client, evidenta furnizor, registru de casa cu salvare digitala: fisier Excel sau txt. Totul se calculeaza auto

Eu cred ca acest program va fi salvarea ta si te va face mandru de munca depusa, o munca ce va fi usurata si mai placuta alaturi de Genius Facturare.

Un comentariu:

Un produs Blogger.