marți, 24 iunie 2014

Cititoare de coduri de bare de la IDmag.ro

Stim cat importante sunt cititoarele de coduri de bare atunci cand incepem o afacere de familie. Iata cateva informatii: Un cititor de coduri de bare foloseste un senzor optic pentru a converti codul de bare intr-un impuls electric pe masura ce fascicolul trece pe deasupra codului. Apoi cititorul masoara grosimile relative alte liniilor si spatiilor intalnite, decodifica aceste secvente, le transforma inapoi in caractere si le transmite la computer sau la un terminal portabil.Fiecare tip de cod de bare incepe cu un caracter special de start si se termina cu un caracter special de stop. Aceste caractere ajuta cititorul sa detecteze codul de bare si sa-si dea seama daca este scanat de la cap la coada sau invers. Unele coduri de bare pot sa contina caractere de control pozitionate chiar inainte de caracterul de stop. Caracterul de control este calculat cand codul de bare este imprimat aplicandu-se o formula asupra caracterelor continute de codul de bare. Cititorul in momentul citirii aplica aceeasi formula si compara rezultatul cu caracterul de control. Daca cele doua valori nu sunt identice, cititorul presupune ca este ceva gresit si reia scanarea.

Ce este un cod de bare 2-D?

Simbolurile bidimensionale sunt de obicei formatele patrate sau rectangulare care codeaza datele in doua dimensiuni. Ele se impart in general in doua categorii: 'Stacked barcodes' sunt realizate printr-o suprapunere repetata si pot fi citite de cititoare de coduri de bare 2 D, speciale sau de unele cititoare CCD sau laser ajutate de un software special de decodificare. Matrix Codes' sunt construite pe o matrice 2-D; ele sunt de obicei mai compacte decat codurile "Stacked barcodes" si pot fi citite doar de cititoarele de coduri de bare 2-D. Avantajul principal al codurilor de bare 2-D este posibilitatea de a coda o cantitate mare de informatii intr-un cod mic. Limita de informatie codificata pentru codurile de bare unidimensionale depinde de mai multi factori, dar 20-25 de caractere este maximul; codurile de bare 2-D pot codifica de la 100 de caractere pana la 2000.
Astfel de cititoare de coduri de bare puteti gasi pe Idmag.ro, un site ce iti va pune la dispozitie o gama larga de astfel de produse, la o calitate superioara.
ID Mag este singurul magazin online destinat pietei de mobilitate din Romania care comercializeaza peste 85,000 de aplicatii, produse si servicii de la cei mai importanti furnizori de tehnologie la nivel international. Dezvoltat pentru a se plia pe cerintele tot mai complexe ale clientilor persoane juridice, IDMag integreaza un concept unic la nivelul pietei de mobilitate menit sa reduca ciclurile anevoioase de achizitie specifice tehnologiilor de ultima generatie, sa simplifice procesele de cautare, informare, documentare, implementare, training, mentenanta si suport aferente si sa ofere multiple alternative de achizitie la cel mai bun pret de pe piata.


Un comentariu:

Un produs Blogger.