vineri, 16 mai 2014

Danone , continut delicios intr-un invelis la fel de delicios !

Este imposibil sa nu fi auzit macar o data de Danone , fie intr-o reclama , fie de la prieteni ... si  la fel de imposibil este sa nu fi gustat macar o data iaurtul lor delicios .

Iata ca astazi va scriu despre noua infatisare a site-lui lor , loc in care tentatia este mare , loc care iti lasa gura apa si desigur unde puteti gasi informatii despre produsele lor .

De ce va scriu despre acest site ? Ei bine , pentru ca vreau sa va explic avantajele si dezavantajele aspectului acestuia , cum poti sa fii informat intr-o secunda de acasa , pe scurt vreau sa va explic ce-mi place si ce nu-mi place la infatisarea site-lui lor .

Sunt sigura ca design-ul site-lui este creat de o echipa de profesionisti , dar acest lucru nu contesta faptul ca gusturile nu se discuta . Sa vedem daca sunt pe aceeasi lungime de unda cu mine .

1. Consider ca design-ul trebuie sa usureze gasirea informatiilor cat mai rapid , fara a necesita prea multe click-uri .
2. Produsele trebuie sa fie sortate pe categorii .
3. Trebuie sa existe o sectiune care arata in ce proiecte se implica firma.
4. Desigur ca trebuie sa existe si o sectiune in care sa se vorbeasca despre beneficiile produselor .
5. Este necesara si prezenta unei sectinuni in care se vorbeste despre fabricarea produselor.

Acestea sunt necesitatile site-lui unei firme de renume iar Danone chiar a reusit sa le imbine foarte frumos pe toate . Insa un lucru la fel de esential lipseste , si anume : un loc in care consumatorii isi pot exprima liber opinia despre aceste produse , despre pret , calitate , etc. in vazul tuturor . Un loc care sa permita consumatorilor sa faca parte dintr-o comunitate .

Dar desigur ca acest lucru este satisfacut de pagina lor de facebook  , dar este necesara prezenta acestuia si pe site .

In concluzie , Danone a "dat lovitura" cu acest site , care poate fi accesibil tuturor ( celor ce au sau nu cunostiinte vaste in sfera internetului ) .

Informare placuta ! :*

4 comentarii:

Un produs Blogger.