duminică, 2 martie 2014

Eurovision 2014 !

   Anul acesta ne vor reprezenta la Copenhaga  Paula Seling si Ovi cu melodia Miracle !
Din punctul meu de vedere ei merita cu adevarat , melodia fiind una demna de Eurovision .

   Ca in fiecare an , exista oameni foooarte suparati ! Si cauza este : nu a castigat melodia Vaidei , si anume : One more time . De ce sunt atat de suparati ? Pentru ca Vaida a primit 7500 de voturi de la telespectatori ( care s-au transformat in 12 puncte conform regulamentului ) , dar a primit doar 4 de la juriu , astfel Miracle s-a clasat pe primul loc cu 10 puncte de la telespectatori si 12 puncte de la juriu.

   Bineinteles ca fanii emisiunii "Miresa pentru fiul meu " nu au citit regulamentul si s-au mobilizat sa voteze in numar extraordinar de mare , ca siguuur castiga Vaida ( prezentatoarea emisiunii ) .

   Vaida are o voce foarte frumoasa si canta chiar foarte bine live , dar melodia nu este de Eurovision . N-am fi trecut de semifinale cu ea ... asa ca mai bine nu mai spune nimeni nimic .
   Sustinatorii Vaidei spun : " Mai bine castiga oricine altcineva , dar nu Paula Seling si Ovi. Nu vor fi nici in top 10 " . Oameni buni , cei doi au luat locul III in 2010 ! Cum puteti spune asa ceva?!
Sustinatorii Paulei Seling si Ovi : " Mai bine castiga oricine altcineva , dar nu Vaida ! "
  Eiii , ca sa ii impacam pe toti ... nu mai bine castiga Naomy cu piesa Daca tu iubesti ? Piesa este foarte frumoasa ( chiar daca e cu influente din anii 90 ) , voce are , impact ar fi avut  ( e travestit ) ... deci ?

Oameni buni treziti-va si haideti sa-i sustinem pe cei ce ne vor reprezenta !


Un comentariu:

Un produs Blogger.