sâmbătă, 15 februarie 2014

Se iubesc doar de Valentine's Day !


  Sunt sătulă de atâta iubire falsă doar pentru nişte cadouri ... Cred că mulţi dintre voi aţi observat cum în perioada Valentine's Day - Dragobete apar atâtea cupluri care mai apoi se despart .

  Cât de josnică poţi fi  tu , ca fată , să  fii cu un băiat doar pentru a nu fi singură într-o zi ca toate celălalte sau pentru a primi un cadou ; iar apoi să te desparţi de acel băiat ?! Mă întreb , ce faci cu acel cadou după despărţire ? Cum mai poţi să priveşti la el sau să te priveşti în oglindă ştiind că ai facut ceva atât de josnic ?
  Aşa e la noi , iubirea e la modă ... iubirea e sinceră foarte rar si toată lumea rosteşte acum "Te iubesc !" fără să ştie măcar de înseamnă .

Valentine's Day sau Dragobetele este Ziua Îndrăgostiţilor , nu Ziua Cuplurilor Prefăcute ... sau Ziua Cadourilor , sau Ziua Te Iubesc- ului Fals . Este Ziua celor ce se iubesc , ce sunt îndrăgostiţi până peste cap , celor ce nu-şi doresc un cadou material în această zi , ci să fie alături de persoana iubită .

  Sper ca în viitor lumea să nu mai fie atât de superficială iar iubirea sa fie tratată cu mai multă seriozitate şi respect !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.