marți, 31 decembrie 2013

Important in viata... (8)

Ştii sentimentul acela de goliciune? Parcă nu mai eşti tu , dar parcă eşti mai împlinit ? Simţi că nu mai exişti , dar în acelaşi timp că ai un scop măreţ ? 
Ei bine... atunci eşti îdrăgostit/ă !

-

M-am săturat să văd cum oamenii îşi încalcă promisiunile , că le pătează reputaţia celor fără nicio vină , că au o inimă atât de cruda. ! Sincer, m-am săturat !

-

Nimeni nu poate fi înlocuit , odată plecat din viaţa ta ,în locul ei va ramane un gol, un gol ce poate va fi umplut de către altcineva mult mai important ... sau poate nu va fi umplut niciodată .
După despărţirea sau depărtarea de o persoană importantă pentru noi , avem tendinţa să ne simţim diferit , să tânjim după acea persoană , să ne simţim incompleţi ... dar oare celalaltă persoană se simte la fel ?

-

Cu toţii avem tendinţa să trăim în trecut sau în viitor , şi uităm să trăim prezentul.
La trecut trebuie să ne gândim în masura în care să fim bucuroşi de ceea ce s-a întamplat , nu trişti pentru că nu vom mai trăi vreodată acele experinţe.
La viitor trebuie să ne gândim în măsura în care ştim că vrem să realizăm ceva , dar să nu plănuim totul pas cu pas, deoarece mai există şi obstacole... iar după vom fi dezamăgiţi.
Prezentul... ei bine, prezentul trebuie sa-l trăim cu toată fiinţa noastră , pentru că el va deveni parte din trecut şi nu am vrea ca după să regretăm.


-

Ai simţit vreodată că vrei să pleci , să laşi totul în urmă , să te depărtezi de toate şi de toţi ... să fii doar tu cu tine şi cu gândurile tale , să spui cu voce tare ceea ce simţi , să trăieşti clipa şi să nu-ţi pese de ceea ce spun alţii , să pleci şi să nu te mai întorci decât atunci când simţi ca nimic nu te mai poate doborî , pentru că acum tu eşti mai puternic , mai sigur pe tine ... tu este TU şi nimic nu poate schimba ceea ce ai devenit , pentru că tu ai dreptul să alegi cine să fii şi cum să fii ?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.