duminică, 29 decembrie 2013

Important in viata... (6)

Ce e mai frumos decât o îmbrăţişare de la cei dragi , plină de iubire, devotament ?! 
O îmbrăţişare de la cei dragi te face mai puternic, mai încrezător , pentru că aşa ştii că cineva e acolo şi că nu va pleca nicăieri , niciodată . Aşa ştii că eşti iubit ! 
Oferă celor dragi o îmbrăţişare până nu este prea târziu !

-
Nu renunţa niciodată la cei dragi ,la visele tale , la tot ceea ce ai iubit , la mângâierile pasionale , la viaţa nocturnă , la credinţa ta , la Dumnezeu , la zâmbetul tău , la glumele tale , la TINE ! 

-

Orgoliul este cel mai mare defect pe care îl poate avea o persoană:
- Orgoliul te împiedică să te cunosti mai bine.
- Orgoliul te împiedică să devii mai bun, să iubeşti.
- Orgoliul e în stransă legătură cu egoismul.
- Orgoliul e folosit pentru a domina.
- Orgoliul te face să te simţi mai puternic.
- Deşi s-ar părea că orgoliul apare din prea multă incredere în sine e tocmai invers, apare mai degrabă din frică, din dorinţa de a te impune.
- Orgoliul nu te lasă să vezi cand greşeşti şi prin urmare te împiedică să te perfecţionezi, să progresezi.


-

Fii tu orice ar fi ! Unii te vor urî , te vor înjosi , iar alţii te vor iubi pentru ceea ce eşti cu adevărat ! Te vor accepta ! Iar cine te iubeşte aşa cum eşti tu , merită să fie lângă tine ! Iar cine nu te acceptă aşa cum eşti NU merită să fie lângă tine ! Aşa că FII TU !

-

Tu eşti specială ! Ai un zâmbet aparte iar sufletul tău emană bunătate . Eşti specială pentru că ai un fel al tău de-a fi : eşti superbă atunci când zâmbeşti printre suspine, pentru că ştii că zâmbetul e "arma" ta ! Eşti superbă când spui " Nu vreau ! " , pentru că o spui cu o pasiune cum numai tu poti !
Eşti superbă când te trezeşti ciufulită , pentru că naturaleţea ta e mai presus de orice. Eşti superbă atunci când iţi priveşti jumătatea , pentru că tu o vezi mai frumoasă decât oricine !
TU eşti superbă ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.