vineri, 27 decembrie 2013

Important in viata... (5)

Străzile sunt pline de oameni tăcuti si trişti , de oameni pe care speranţa i-a părăsit... cu cine ştie ce gânduri sinucigaşe si câte probleme care atârnă pe spinarea lor. Dar tristeţea li se poate citi în ochi ...

-

Spune-i acum cât ţii la el , cât înseamnă pentru tine... Spune-i un simplu " Bună ! " , pentru că un salut nu a omorăt pe nimeni. Spune-i ce înseamnă pentru tine si câte ai în suflet datorită lui . Spune-i că adormi cu numele lui pe buzele tale si te trezeşti cu el în gând. Spune-i până nu e prea târziu !

-

Frumuseţea nu constă în câte like-uri ai pe facebook sau cât de populară eşti ! Frumuseţea nu constă în mii de farduri ce acoperă adevărata ta frumuseţe . 
Frumuseţea constă în cate zâmbete reuşeşti să aduci pe chipul celor dragi , în naturaleţea aceea care e acolo de fiecare dată când te trezeşti...aşa ciufulită şi ameţită , pentru că atunci eşti tu . Frumuseţea ta e oribitoare atunci când faci o faptă bună , când răspunzi celor care îţi vor raul cu un zâmbet cald , e orbitoare atunci te rogi pentru alţii ...
Dacă cineva iţi spune că nu eşti frumoasă , tu să-i răspunzi : " - Sunt atât de frumoasă incât din sufletul meu izvorăşte adevărata frumuseţe , care e sublimă , nu banală precum "frumuseţea ta " , pentru că o frumuseţe adevărată îşi are rădăcinile în suflet , nu în chip ! 


-

E adevărat că oamenii au 2 feţe , dar este adevărat şi faptul că una dintre feţe este o mască , o mască pe care ne-o punem ori de câte ori suntem trişti, sfâşiaţi pe dinăuntru , când încercăm să fim indiferenţi , când ştim că nu ne putem exprima părerea , când minţim . 

-

Oamenii sunt diferiţi , ei iubesc în moduri diferite , unii prin vorbe, unii prin fapte. Fiecare se comportă diferit ! Deci hai să-i înţelegem pe toţi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.