miercuri, 16 octombrie 2013

Iubeste orice animalut !

Cum puteţi să omorâţi bietele animăluţe , care după ce sunt abandonate fară pic de reţinere , sunt făcute în toate felurile , li se dă foc pe străzi , îi leagă de maşini si îi chinuie până mor , îi otrăvesc... Ce fel de oameni pot face asta ? Unde vă este inima ? Şi culmea e că a noastră "minunată" poliţie nu ne dă voie să îi adunăm de pe străzi , nouă ăştia cu inimă . Unde-i dreptatea ?
Am înţeles că un suflet inocent o fost răpus de un câine ... am înţeles , dar ceea ce nu am înţeles e de ce părinţii nu au fost traşi la răspundere că au lăsat copilul singur , fără supraveghere la o vârstă aşa fragedă ... ştiind că prin oraş sunt maidanezi... N-am înţeles unde au ajuns banii pentru adăposturi şi de ce puţinele adăposturi care există sunt goale...
Dar voi , cei care îi chinuiţi , de unde ştiti că toţi pe cei care îi ucideţi cu sânge rece, sunt violenţi ? Cum vă lasă inima să ucideţi nişte făpturi date de Dumnezeu? Asta nu e crimă ? Cine suntem noi să judecăm ? Ce-ar fi să ucidem toti criminalii, violatorii , traficanţii de organe etc. , sau să generalizăm : Dacă un om a ucis , haideţi să-i ucidem pe toţi oamenii că doar fac parte din aceeaşi categorie ? Pentru că prin asta ajungeţi criminali în ochii mei , să ucideţi niste animale care nu gândesc , care nu pot să se apere .
Unde vă este inima, unde ? 2 comentarii:

  1. Pacat ca se intampla asta :( si animale au suflet dar unii uita.... :(

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.